Процедури за тяло

Масажи

Масажът като средство за подобряване на общото физическо състояние и премахване на болката е възникнал още от дълбока древност.
Днес той е изключително разпространен метод за поддържане на добро общо здраве, възстановяване след травми, подобряване на тонуса на тялото и намаляне нивата на стреса.

Извайване на тяло с FOTORA SUPER SHAPE

Апаратът FOTORA SUPER SHAPE е комбинирана технология, съчетаваща ултразвукова кавитация, триполярна и униполярна радиочестота и вакуум.
Ултразвуковата кавитация представлява ултразвуковите вълни, които въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.

Кинезиологичен тейпинг

Кинезиотейпът е еластична лента, с надлъжна разтегливост.

Прилага се с терапевтична цел, като облекчава болков синдром и травми в меките тъкани, мускулите и сухожилията.

Кинезиотейп лентите се залепват върху кожата, посредством топлинно активиращо лепило. 

Лимфен дренаж

Често с напредване на годините в тялото се образуват, застойни явления, задържане на вода, отоци и възпалителни процеси в следствие на заседнал начин на живот, лоша храна, покачване накилограми, стрес, липса на спорт или след травми.

МИОФАСЦИАЛЕН РИЛИЙЗ

Миофасциален релийз – представлява мануална терапия, базирана на меки техники за работа с тъканите за освобождаване, отпускане на фасцията, разлепване на слоевете и освобождаване на притиснати структури и постигане на нервно-миофасциална координация.